Geldkommen Geldkommen Geldkommen

Previous
Next

Vaste geldkom - doorgeefkom - betaallade WURSTER model 5

De Wuster model 5 geldkom is een gebruiksvriendelijke, compacte en vaste doorgeefeenheid voor het veilig uitwisselen van geld, geldstukken en papieren. Deze geldkom kan ingebouw worden in balies, wanden en deuren.  De maximale doorgeefhoogte bedraagt 30mm. De inwendige randen zijn afgerond om gemakkelijk muntstukken uit de geldkom te kunnen nemen. De geldkom bevat intern een staalplaat en is afgewerkt met een harde zwartbruine kunststof behuizing. Deze geldkom is geschikt voor binnengebruik en volledig onderhoudsvrij.

Kogelwerende bescherming tot klasse FB4 volgens Europese norm EN1522 . Deze klasse biedt bescherming tegen alle handvuurwapens tot .44 Magnum. Bij de downloads kan U het certficaat vinden, uitgereikt door een erkend testcentrum.

Deze geldkom-doorgeefkom voldoet aan de Duitse UVV-voorschiften voor veilig gebruik.

Vaste geldkom-doorgeefkom-betaallade WURSTER model 10

De Wuster model 10 geldkom is een gebruiksvriendelijke,  grote vaste doorgeefeenheid voor het veilig uitwisselen van geld, geldstukken en papieren. Deze geldkom kan ingebouw worden in balies, wanden en deuren.  De maximale doorgeefhoogte bedraagt 30mm. De doorgeefafmetingen zijn gebaseerd op een A3-document. (Standard ISO A3 papierafmetingen : 297mm x 420mm)

Deze geldkom is geschikt voor binnengebruik en volledig onderhoudsvrij. Deze geldkom-doorgeefkom voldoet aan de Duitse UVV voorschiften voor veilig gebruik.

Deze vaste geldkom is beschikbaar in een symmetrische uitvoering (model 10B) en in een asymmetrische uitvoering (model 10A) , naargelang uw gewenste toepassing.

Het ondersteunen van de doorgeeflade is noodzakelijk, het gewicht van de lade mag niet volledig aan de RVS afdekrand hangen. De mogelijkheid voor demontage van de lade is aan te raden in verband met onderhoud of mogelijke vervanging bij zware beschadiging. .

Previous
Next
Previous
Next

Vaste geldkom-doorgeefkom-betaallade WURSTER model 11

De Wuster model 11 geldkom is een gebruiksvriendelijke,  grote vaste doorgeefeenheid voor het veilig uitwisselen van geld, geldstukken en papieren. Deze geldkom kan ingebouw worden in balies, wanden en deuren.  De maximale doorgeefhoogte bedraagt 30mm. De doorgeefafmetingen zijn gebaseerd op een A4-document. (Standard ISO A4 papierafmetingen : 210mm x 297mm. Deze geldkom is geschikt voor binnengebruik en volledig onderhoudsvrij. Deze geldkom-doorgeefkom voldoet aan de Duitse UVV-voorschiften voor veilig gebruik.

Optioneel is versie 11.02 verkrijgbaar, volledig in RVS. 

Vaste kogelwerende geldkom-doorgeefkom-betaallade WURSTER model 12 FB4

De Wuster model 12 geldkom is een gebruiksvriendelijke,  compacte en vaste doorgeefeenheid voor het veilig uitwisselen van geld, geldstukken en papieren. Deze geldkom kan ingebouw worden in balies, wanden en deuren.  De maximale doorgeefhoogte bedraagt 30mm.De inwendige randen zijn afgerond om gemakkelijk muntstukken uit de geldkom te kunnen nemen. De geldkom bevat intern een staalplaat en is afgewerkt met een harde zwartbruine kunststof behuizing. Deze geldkom is geschikt voor binnengebruik en volledig onderhoudsvrij.

Verkrijgbaar in volgende kogelwerende bescherming  volgens Europese norm EN1522 :

– FB4 (handvuurwapens tot .44 Magnum)
– FB6 (Geweren Cal 7.62×51 NATO FMJ)
– FB7 (Geweren Cal 7.62×51 NATO Armour Piercing)

. Bij de downloads kan U het certficaat vinden, uitgereikt door een erkend testcentrum.

Deze geldkom-doorgeefkom voldoet aan de Duitse UVV-voorschiften voor veilig gebruik.

Previous
Next
Previous
Next

Vaste kogelwerende geldkom - doorgeefkom - betaallade WURSTER model 12 C4 met spreeksleuven

De Wuster model 12 C4 geldkom is een gebruiksvriendelijke,  compacte en vaste doorgeefeenheid voor het veilig uitwisselen van geld, geldstukken en papieren, voorzien vanspreeksleuven voor sp^raakoverdracht. Deze geldkom kan ingebouw worden in balies, wanden en deuren.  De maximale doorgeefhoogte bedraagt 30mm. De inwendige randen zijn afgerond om gemakkelijk muntstukken uit de geldkom te kunnen nemen. De geldkom bevat intern een staalplaat en is afgewerkt met een harde zwartbruine kunststof behuizing. Deze geldkom is geschikt voor binnengebruik en volledig onderhoudsvrij.

Kogelwerende bescherming  volgens Europese norm EN1522 :

– FB4 (handvuurwapens tot .44 Magnum)

Bij de downloads kan U het certficaat vinden, uitgereikt door een erkend testcentrum.

Deze geldkom-doorgeefkom voldoet aan de Duitse UVV-voorschiften voor veilig gebruik.

Vaste doorgeeflade WURSTER model 15 met schuivende plexi afdekking

De Wuster model 15 geldkom is een gebruiksvriendelijke,  compacte doorgeefeenheid met een plexi schuivende afdekking voor perfecte visuele controle. Deze doorgeefeenheid is geschikt voor het veilig uitwisselen van kleine pakjes, geld, geldstukken en papieren. De maximale doorgeefhoogte bedraagt 120mm.
 

Previous
Next